Nestor Cees Jan

Gastvrijheids
Blog

Hoe is het met de gastvrijheid?

Hoe is het met de gastvrijheid?

Overal zijn creatieve initiatieven ontstaan om op 1,5 meter te ondernemen.

Bijna dagelijks hebben we bijvoorbeeld te maken met een supermarkt. In de vakantie waren daar nog volop scholieren actief om karren schoon te maken. Tegenwoordig is er soms nog maar net ruimte voor een tafel met ontsmettingsmiddel.

In de horeca wordt vaak gevraagd om je gegevens achter te laten. Met een vriendelijke glimlach wordt je beloofd dat je gegevens na een bepaalde tijd worden vernietigd. Maar ook komen we de plekken tegen waar totaal niets wordt gevraagd.

Heb je zelf voorbeelden waar het goed gaat. Of juist niet goed gaat met deze 1,5 meter gastvrijheid, laat het ons weten. Wij kunnen het gebruiken in onze trainingen en bijeenkomsten. Of we sturen er onze mystery guest op af.

www.nestorceesjan.nl