Nestor Cees Jan

Gastvrijheids
Blog

Wat mail met je kan doen

Nu door de omstandigheden de wandelvierdaagse niet doorgaan is er wel de mogelijkheid om een alternatieve wandelvierdaagse te lopen. Niet massaal maar met een klein gezelschap. Op afstand. Eigen verantwoordelijkheid. Maar wel voor de medaille. En daar ging het mijn zoon om. Die medaille. Gevraagd door een vriendje of ze samen mochten lopen. Dat vond ik nog net iets te snel voor een zeven jarige. Maar ook de moeder van het vriendje zag vier keer vijf kilometer wandelen wel zitten.
Vier superleuke wandelingen via de website van eroutes.nl verder was het een beetje de vraag hoe we nu aan de medaille komen. Zeker omdat mijn oude telefoon het niet vol hield om de hele route te lopen. En deze eerste route dus niet was opgeslagen.
Gelukkig was er een mailadres beschikbaar. En dus kon ik mijn vraag makkelijk stellen.
Het enthousiasme van het antwoord maakte dat ik de hele dag vrolijk was. Een nette reactie met vrolijkheid in de boventoon. Met volledig bevredigend antwoord. Dat vroeg om een bedankreactie. En zelfs deze reactie werd met het zelfde enthousiasme beantwoord.
Dat maakt dat ik het alleen maar kan aanbevelen om de alternatieve wandelvierdaagse te gaan doen.
Mocht jij willen weten hoe buitenstaanders naar jou bedrijf kijken. Laat ons mee kijken. Informeer naar de mogelijkheden. www.nestorceesjan.nl.